Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-09@07:36:32 GMT

یک مدل باشگاه لیگ برتری را محکوم کرد!

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۱۹۹۰۳

یک مدل باشگاه لیگ برتری را محکوم کرد!

در نقل و انتقالات زمستانی لیگ نوزدهم که باشگاه شهر خودرو از یک خرید خارجی رونمایی کرد، میروسلاو اسلاووف. مهاجم اوکراینی که سابقه فوتبالی‌اش نشان می‌داد چندان رزومه موفقی ندارد و بیشتر از فوتبال، در حوزه مدلینگ فعالیت دارد و در واقع منبع اصلی درآمدی او هم در کنار فوتبال، این حوزه است.

با این‌حال مدیران شهر خودرو به سراغ جذب میرو رفتند و قراردادی به ارزش ۴۵۰ هزار دلار برای ۳ سال به امضا رسید (سال اول ۱۰۰ هزار دلار، سال دوم ۱۵۰ هزار دلار، سال سوم ۲۰۰ هزار دلار).

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما عمر حضور این مهاجم اوکراینی در جمع عنابی‌پوشان مشهدی به نیم‌فصل نرسید و او که تنها ۵۰ هزار دلار از قرارداد سال اول خود را دریافت کرده بود، بعد از ۳ ماه عدم دریافت حقوق خود، تصمیم به جدایی از شهر خودرو گرفت و بلافاصله به فیفا علیه باشگاه ایرانی شکایت کرد.

فیفا حق را به این مهاجم اوکراینی ۳۱ ساله داد و حکم ۴۰۰ هزار دلاری علیه باشگاه شهر خودرو صادر کرد اما مدیران این باشگاه تلاش کردند تا با ارائه ادله‌ای جدید در دادگاه CAS بتوانند بدهی خود به میروسلاو اسلاووف را کاهش دهند اما بعد از حدود یکسال پیگیری سرانجام تصمیم نهایی دادگاه بین‌المللی ورزش هم مشخص شد و CAS حکم صادره از سوی FIFA را تایید کرد.

با این وصف، شهر خودرو موظف به پرداخت ۴۰۰ هزار دلار که به نرخ روز دلار چیزی حدود ۱۱ میلیارد تومان می‌شود شده است و در نامه فیفا مهلتی چند هفته‌ای برای توافق و پرداخت مطالبات اسلاووف تعیین شده و در صورت عدم پرداخت مطالبات او، با توجه به صدور حکم قطعی می‌تواند در مراحل جرایم بیشتری برای باشگاه مشهدی نظر گرفته شود.

جالب آن‌که بعد از خروج از شهر خودرو، میرو حضور کوتاه‌مدت در لیگ دسته چهارم اتریش و در تیم کِرمسِر داشت و سپس تصمیم گرفت تا فعالیت خود را در حوزه مدلینگ ادامه بدهد و در حال حاضر در حوزه فوتبال فعالیتی ندارد.

او در زمان حضورش در شهر خودرو حدود ۹۰ دقیقه برای تیمش به میدان رفت و حالا این‌چنین توانسته تیم سابقش را محکوم کند و باید دید موضع باشگاه مشهدی در قبال این پرونده سنگین که آخرین پرونده شکایت یک بازیکن/مربی خارجی از شهر خودرو به شمار می‌رود، چه خواهد بود.

منبع: ورزش سه

منبع: فرارو

کلیدواژه: میروسلاو اسلاووف پدیده شهرخودرو هزار دلار شهر خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۱۹۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت

ناصر عاشوری اظهار داشت: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است، ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه نزول است و خودرو‌های فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند و خودروساز‌ها نیز بر اصول بهینه طراحی نمی‌شود و مصارف بالا، کار را به‌جایی رسیده که به جای صادرات، در سال گذشته حدود ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم.

به گزارش ایسنا، وی در نشستی خبری با بیان اینکه متوسط ظرفیت تولید روزانه بنزین در کشور ۱۱۵ میلیون لیتر است، اظهار کرد: این میزان از ابتدای دولت تغییر محسوسی نداشته و تا پایان دولت هم تغییر محسوسی نخواهد داشت، چراکه از شرکت‌ها و پالایشگاه‌های فعلی نمی‌توان انتظار رشد ظرفیت تولید داشت، هرچند پروژه‌هایی در راستای افزایش کیفی محصولات در پالایشگاه‌ها در حال اجرا است.

عاشوری افزود: ریشه ناترازی بنزین در بخش تولید نیست بلکه ریشه ناترازی بنزین در مصرف بی‌رویه است، ناوگان حمل‌و نقل کشور هر سال روبه نزول است و خودرو‌های فرسوده هنوز در خیابان‌های کشور تردد می‌کنند و خودروساز‌ها نیز بر اصول بهینه طراحی نمی‌شود و مصارف بالا، کار را به‌جایی رسیده که به جای صادرات، در سال گذشته حدود ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم.

وی با بیان اینکه دولت به‌دنبال احداث پتروپالایشگاه‌ها و پالایشگاه‌های بزرگ است، اما این روند زمان‌بر است، گفت: بهتر است روی پالایشگاه‌های کوچک برنامه ریزی شود که هم با سرمایه کمتر و هم در زمان کمتر قابل بهره‌برداری است و اشتغال‌زایی و ارزآوری برای کشور به‌دنبال دارد.

به گفته دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش اگر دولت پالایشگاه‌های کوچک را حمایت کند، می‌توان پالایشگاه‌های ۲۰ تا ۴۰ هزار بشکه‌ای احداث کرد که هر ۱۰ تای آن به اندازه یک پالایشگاه بزرگ آورده به دنبال دارد و به‌دلیل پراکندگی، هم سرمایه‌پذیری کمتری دارد و هم از نظر پدافند غیرعامل بسیار موثر خواهد بود.

عاشوری با بیان اینکه دولت و مجلس باید به دنبال بهینه سازی سوخت و کنترل مصرف باشند، اظهار کرد: با اطمینان می‌توان گفت ما تا دو سال آینده در همه حوزه‌های انرژی اعم از آب، برق، گاز و بنزین بحران خواهیم داشت.

وی با اشاره به برنامه‌های درنظر گرفته شده در طول نمایشگاه نفت، گفت: در این مدت با شرکت‌های داخلی و خارجی از جمله سازندگان و شرکت‌های دانش بنیان مذاکره خواهیم داشت و تعدادی از تفاهمنامه‌هایی را که سال‌های گذشته به امضا رسانده بودیم به قرارداد تبدیل خواهیم کرد که بخشی از این قرارداد‌ها و تفاهم‌نامه‌ها مربوط به استفاده از توان شرکت‌های دانش بنیان است.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش با بیان اینکه با محوریت شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم است در نمایشگاه نفت امسال حضور خواهیم یافت، گفت: در ۳ پنل تخصصی حضور داریم که محور آنها، برنامه‌ریزی برای تولید با کیفیت و جهش تولید، تأثیر کاهش منابع مالی در استمرار تولید و تهدید ناشی از کاهش نیرو‌های متخصص در صنعت پالایش است.

عاشوری در خصوص مهاجرت نیرو‌های متخصص از پالایشگاه بتوان و مشکلات حاصل از این مساله، گفت: تا پیش از این، مهندسین ما درخواست رفتن به خارج از کشور داشتند، الان افراد فنی و آچار به دست پالایشگاه‌ها نیز درخواست کار در کشور‌های خارجی را دارند به‌طوری که از کشور‌های همسایه دعوت‌نامه برای کارگران ماهر پالایشگاه‌ها با حقوق ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیون تومان در ماه ارسال می‌شود.

وی تصریح کرد: در تمامی ابعاد انرژی شامل برق، گاز، بنزین و گازوئیل دچار ناترازی هستیم و اگر امروز به اصلاح روند مصرف انرژی در کشور ورود جدی نکنیم، دو سال دیگر به‌طور حتم بحران تأمین انرژی خواهیم داشت.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پالایش با اشاره به میزان بدهی دولت به پالایشگاه‌ها گفت: میزان بدهی دولت به این بخش حدود ۲۰۰ همت است، یکی از راهکار این است که دوات اجازه تهاتر بدهی مالیاتی ۵۰ همتی پالایشگاه‌ها را با بخشی از مطالبات آن‌ها بدهد و راهکار دیگر که پیشنهاد شده این است که در ۶ فرآورده اصلی تولیدی پالایشگاه‌ها، در بخش مازاد به ما اجازه فروش بدهند.

دیگر خبرها

  • مونتاژکاران؛ وارثان بیشتر ارز کشور!
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ / منطقه معاملاتی امن دلار شکل گرفت؟
  • اعطای ۴۲ میلیارد دلار ارز در حوزه تولید در سال گذشته
  • تجربه دزد آمریکایی از سرقت خودروهای گران / سرقت در 6 ثانیه، درآمد 50 هزار دلار کمتر از یک ساعت (فیلم)
  • قانون حمایت از مستأجران جور شد
  • خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • وارث بیشتر ارز کشور؛ مونتاژکاران/ خودروسازان چینی ارز دولتی را بلعیده‌اند
  • رونمایی از اولین محصولات برقی سامانه یکپارچه خودرو
  • سرپرست نفت آبادان: بازی مرگ و زندگی را از مس رفسنجان بردیم/ محکوم به پیروزی تا پایان فصل هستیم
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت